Dames en Heren,

Jongens en Meisjes

Studenten en Docenten

kortom, iedereen


Welkom


A Busride to F2 Paradise, is een project waarbij wij (Michelle, Tinus, Rick, Leroy en Sander) een event gaan bedenken en ontwikkelen voor op het festival terrein van Lowlands. Op deze blog zullen de vorderingen en gedachtegangen van ons zo goed mogelijk zichtbaar gemaakt worden.

Veel plezier met het lezen van deze blog en mocht je nou nog inspirerende ideeën hebben, deel ze met ons!


Met de Vriendelijkste groeten

de creative geniën van F2


woensdag 24 februari 2010

He buschauffeur, de hele bus....

Al weer een paar weken onderweg, op onze spannende rit naar het paradijs, de plek der plekken, de planeet binnen de aarde, het evenement der lage landen, of te wel Lowlands.
Om naast al het harde werken en de proces verslagen ook even iets anders ter afwisseling te hebben en om de vorderingen die buiten het concrete van de opdracht om zich af spelen weer te geven schrijf ik deze post
Zoals we in het begin heel erg enthousiast waren zijn we dat nu nog steeds, alleen gaan we als een stelletje pubers van het ene idee naar het andere, wat heel inspirerend blijkt te werken want iedereen is trots op de resultaten die we tot nu toe geboekt hebben. Naast alleen het verzinnen van ideeen hebben we natuurlijk niet stilgezeten, zonder een goed onderzoek heb je geen basis om je ideeen op te baseren, dit onderzoek gaat zeker de goede kant op en is erg veel omvattend, dit omdat iedereen een eigen aspect tot zich neemt en zich daar expert in maakt. op deze manier zijn we tot de resultaten gekomen die in de andere berichten veel duidelijker naar voren komen.
Maar naast alleen maar leuke ideeen bedenken moeten we meer doen, want we zijn 1 team en dat moet ook zo blijven, we zitten immers samen in dezelfde bus en niemand wil die voortijdig verlaten want lopen naar biddinghuizen is ook niet je van het, maar tot op heden gaat alles goed, de plas pauzes worden op tijd ingelast en de wielen van de bus draaien rond en rond. Wat wel nog even leuk is om te vermelden is het gewenste (studie)resultaat dat we gaan proberen te bereiken, onder het motto, beter een leuke 7 als een kutte 8. Wat zoveel inhoud als we willen zeker tot een leuk en succesvol idee en product komen, maar niet ten koste van alles, dan liever iets minder superieurs als we er dan maar met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
Dit is denk ik dan wel weer wat ik er deze week over kwijt moet, nog even afwachten hoe onze vorderingen beoordeeld zullen gaan worden door de bus chauffeur / begeleider maar dat zal vast goed komen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.